1,5 meter trainingen

We krijgen diverse vragen binnen over hoe we omgaan met de Corona situatie. Natuurlijk houden we de adviezen van de overheid en het RIVM goed in de gaten. Zie hieronder voor meer uitleg. Staat je vraag er niet tussen? Schroom niet ons te bellen of te mailen. 

Wat Scrum Company doet om besmetting te voorkomen

Alle teamleden werken zoveel mogelijk thuis om eventuele verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen en daarbij het verkeer/ov te ontzien. Je kan bij ons terecht voor virtuele trainingen, online coachingssessies en vanaf 1 juni ook voor trainingen op ons kantoor.

Blijven leren en ontwikkelen met online leren

Zelfs op afstand kan je doorgaan met het opbouwen van wendbaarheid. Onze consultants/coaches besteden meer tijd aan het ondersteunen van onze klanten op afstand met de nieuwste videoconferentie systemen.

Ik ben aan het overwegen me in te schrijven. Zal ik het wel of niet doen?

Je kan je prima inschrijven voor een training. Buiten de online trainingen, geven we weer trainingen op locatie (Creative Valley, Utrecht). We houden ons aan het protocol van het RIVM:

  • Bij de trainingen op locatie wordt rekening gehouden de 1,5 meter afstand tussen de aanwezigen.
  • Daarom limiteren wij het aantal inschrijvingen voor onze trainingen op locatie tot maximaal 8 deelnemers.

Creative Valley heeft ook extra maatregelen genomen, zoals:

  • Het desinfecteren van handen bij binnenkomst.
  • Het ophogen van frequentie en uitbreiden van schoonmaakwerkzaamheden.
  • Lunchen is aangepast op 1,5 meter afstand.

Heb je nog vragen? Schroom niet om ons te bellen of te mailen, dan leggen we je uit hoe het werkt. We vinden het belangrijk de continuïteit op een veilige manier te waarborgen voor onze klanten.

 

Bekijk trainingen    Neem contact op