Blog & Nieuws


3 juli 2017


Scrum is geen rocket science. Het raamwerk bestaat uit 4 rollen, 4 ceremonies en 4 lijsten. Theoretisch gezien kan een kind de was doen. Pas je het toe in de praktijk, dan komen ook de dynamiek van een organisatie, een team en verschillende persoonlijkheden om de hoek kijken. Inzicht in het gedrag van jezelf en in die van de ander is een voorwaarde om de rol als scrum master goed te pakken. In de nieuwe training Scrum master, en dan pakken we deze onderwerpen beet en weet je na twee dagen als geen ander hoe je regie pakt op het scrumproces waarbij je scrumprojecten met succes én met plezier begeleidt.

Je hebt de scrumtheorie onder de knie, begrijpt alle stappen, benamingen en technieken, maar dan? Nu begint namelijk pas het echte werk! Want hoe ga je om met groepsdynamiek en weerstand? Wat zijn de juiste vragen waardoor je regie houdt op het proces en de versnelling erin houdt? En wat als er geen chemie is in het team, of als de product owner onvoldoende zijn rol pakt? Wat kan jij doen om te zorgen dat alle betrokkenen in een flow komen en het scrumtraject een succes wordt?

Door je in te schrijven voor onze nieuwe tweedaagse praktijkgerichte training! In de training zoomen we in op communicatietechnieken maar gaan verder dan dat. Wij van zijn mening dat inzicht in het gedrag van jezelf en in die van de ander een voorwaarde is om jouw rol als scrum master goed te pakken.

Voor iedereen die reeds ervaring heeft opgedaan in de praktijk als scrum master is dit een inspirerende training, die naast interessante theorie vol zit met bloopers, wijze lessen, groei en zelfkennis en mooie praktijkervaringen van de trainers en hopelijk ook van de deelnemers!

Beantwoord deze vragen door je in te schrijven. Bekijk de data en locaties hier.

 

Schrijf een reactie

Back to top