Over ons

Brenda Zwart

Agile Coach
Over Brenda

Wat maakt dat het ene bedrijf succesvol is, écht waarde toevoegt en energieke medewerkers heeft? In deze tijd van snelle technologische innovaties is het van levensbelang om wendbaar te zijn. Maar hoe doe je dat dan? Hoe kan je omarmen dat alles continu verandert, hoe organiseer je het werk zo dat je je tijd en energie stopt in de dingen die er toe doen en plezier houdt in je werk?

Ik heb zelf binnen meerdere organisaties de keerzijde ervaren: weerstand bij collega’s, papierwerk, ellenlange vergaderingen en ga zo maar door. Ik vroeg mij iedere keer af: ‘Dit kan toch eenvoudiger en leuker?’. Agile zijn als persoon, team en organisatie betekent onder andere experimenteren. Leren door doen, fouten maken, reflecteren en weer verder te gaan met de kennis en kunde die je op dat moment hebt vergaard. Maar niet zonder richting! Agile biedt hier mogelijkheden in. Met een heldere visie, ambities en prioriteiten en concrete doelen stellen, krijg je resultaten die ècht waarde opleveren. Het geeft mij energie om samen successen te behalen en (de fouten) te vieren.

Ik hoor graag wat je beweegt en waar je heen wilt, zodat we samen kunnen onderzoeken wat de eerste stap voor jou kan gaan zijn. Wanneer spreken we elkaar?

Trefwoorden
Energiek – Aanpakker – Leiderschap – (Team)coaching

Tijd voor verandering?
Neem dan contact op met Brenda
brenda.zwart@scrumcompany.nl / +31 (0) 6 458 634 97

Socialise with me
Back to top