Over ons

Minke Buizer

Agile Coach
Over Minke

Organisaties veranderen continue (gelukkig maar anders stonden we nog achter de lopende band) en helemaal in deze tijd van snelle technologische innovaties is wendbaarheid van levensbelang. Dit vraagt om flexibele sturing, een heldere visie, deze prioriteren naar duidelijke doelen en organiseren van end-to-end teams met veel autonomie.

Niet alleen de organisatie van het werk, maar juist je medewerkers zorgen voor agility. Hiermee veranderd de rol van HR en HR onderwerpen als; beoordelen, belonen, ontwikkelen en werken in rollen. Ik help organisaties in de transitie naar zelforganiserende teams en daarbij ligt een flinke rol voor HR weggelegd.

Vanuit Lean heb ik mij verder ontwikkeld in Scrum, Agile en Sociocracy 3.0. Als Agile transformatie coach help ik organisaties en teams met slim organiseren van het werk. Door sterke teams om opdrachten en klantwens in te richten, zodat zij met veel energie elke dag waarde kunnen toe voegen.  Op naar meer Agile (wendbare) organisaties met energieke professionals!

Trefwoorden

Vernieuwer, energiek, pragmatisch

Bel me over

Agile transformatie & scaling, Agile HR, zelforganisatie, S3, innovatie- en team-ontwikkeling

Tijd voor slim organiseren?
Neem dan contact op met Minke:
minke.buizer@scrumcompany.nl / 06-16040806

Socialise with me
Back to top