Over ons

Willy Zelen

Agile Scrum coach
Over Willy
Mijn ambitie is om in Nederland een significante bijdrage te leveren aan succesvollere en gelukkige medewerkers, in organisaties die impact hebben. Ik geloof in betere resultaten met meer lef en meer plezier! Agile werken & agile organiseren is daar voor mij een goede manier voor.

In mijn werk als ondernemer en organisatieadviseur merkte ik hoe ingewikkeld we het elkaar soms maken. De medewerkers met contact met de cliënt, klant, consument of patiënt willen heel graag het goede doen maar voelen zich belemmerd door gebrek aan mandaat, overdadige processen of een controlerende leidinggevende. Dat moet anders kunnen, dacht ik. Een van de mogelijke antwoorden voor mij is agile werken, wendbaar organiseren, zelforganiserende (zelfsturende) teams. En of je dat dan met Agile portfolio’s, squads, Scrum of holocracy doet, dat maakt mij helemaal niets uit…

Agile zijn als organisatie, team, individu en als leider staat of valt voor mij bij open communicatie, sociale veiligheid én bij verantwoordelijkheid nemen. 

Trefwoorden
Veiligheid, lef, aanpakker, denken-en-voelen-combinatie

Tijd voor lef?
Neem dan contact op met Willy:
willy.zelen@scrumcompany.nl / 06-15610921

Socialise with me
Back to top