Maatregelen voor een veilige trainingsomgeving

De gezondheid van iedereen staat voorop, we volgen daarin de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast werken we hard om individuen, teams en organisaties optimaal te blijven ondersteunen in hun reis naar wendbaarheid. Dit doen we zoveel mogelijk vanuit huis.

Wat Scrum Company doet om besmetting te voorkomen

De persconferentie van 13 april geeft perspectief en ruimte om – binnen de huidige maatregelen –  onze trainingen te hervatten in een vorm passend bij de huidige situatie. Vanaf mei kunnen we in kleine groepjes op locatie training geven waar online geen alternatief is, zodat we de persoonlijke begeleiding kunnen bieden aan deelnemers. Wat online kan, doen we online. We organiseren geen bijeenkomsten met grote groepen mensen.

 

Ik ben aan het overwegen me in te schrijven. Zal ik het wel of niet doen?

Je kan je prima inschrijven voor een training. Zelfs op afstand kan je doorgaan met het opbouwen van wendbaarheid. Onze consultants/coaches besteden meer tijd aan het ondersteunen van onze klanten op afstand met de nieuwste videoconferentie systemen en gebruiksvriendelijke tools, zoals Mural. Training op locatie is mogelijk, hierbij nemen we de RIVM richtlijnen in acht. Dit wordt wel in overleg gedaan met de trainers en deelnemers.

We merken dat mensen behoefte hebben aan verbinding, een goed gesprek, begeleiding en (persoonlijke) ontwikkeling. Organisaties en bedrijven moeten en willen op een veilige manier door, ook in deze omstandigheden. Aandacht voor de menskant van organisaties is daarin cruciaal. We zullen daarbij steeds, afhankelijk van het programma en ontwikkeling, de vorm of begeleiding vinden die daarbij mag en past.

Heb je nog vragen? Schroom niet om ons te bellen of te mailen, dan leggen we je uit hoe het werkt. We vinden het belangrijk de continuïteit op een veilige manier te waarborgen voor onze klanten.

 

Bekijk trainingen    Neem contact op