Kan ik op een veilige manier een training volgen?

De gezondheid van onze deelnemers en trainers staat altijd voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en letten op de basisregels. Mochten de regels veranderen dan verandert de trainingsvorm met ons mee. We kunnen zowel offline als online training geven en kunnen ook met een hybride variant werken, mochten de omstandigheden hierom vragen. Bij aanpassing van de trainingsvorm stellen wij je uiteraard tijdig op de hoogte.
Onze trainingen gaan altijd door. We staan voor de verdere ontwikkeling van onze deelnemers en zorgen voor hoge kwaliteit tijdens de opleidingen zoals jullie dat van ons gewend zijn, in welke vorm dan ook. Trainen we samen op locatie, dan vragen we aan deelnemers hun QR-code te tonen. Als een deelnemer bezwaar heeft tegen het tonen van de QR-code of er niet over beschikt, bespreken we altijd persoonlijk de mogelijke alternatieven. Zo gaan we elke training in een veilige omgeving van start.
Training was goed verzorgd. Ik vond de online tools handig, want daardoor begreep ik de training later beter. Had er zowel digitaal als offline iets aan. Agile Scrum trainers waren enthousiast en groep was compact maar leuk. Veel gehad aan tips over valkuilen! Dank voor de cursus! – Thijs Roes 

Ik ben aan het overwegen me in te schrijven

Heb je nog vragen? Schroom niet om ons te bellen of te mailen, dan leggen we je uit hoe het werkt. Onze trainers lichten je graag toe hoe we de maatregelen vormgeven tijdens onze trainingen.

neem contact op