Welkom bij Scrum Company: een team van nieuwsgierige professionals die elke dag als eigenzinnige partner bijdragen aan fundamentele organisatieontwikkelingen. Werken bij Scrum Company betekent veel afwisseling en werken aan dat waar je in gelooft: dat wendbare organisaties de toekomst hebben, waarin teams de motor zijn van vernieuwing en er in iedereen een veranderaar zit.

Wie wij zijn

Bij Scrum Company geloven we dat in iedereen een veranderaar zit, dat teams de motor zijn van vernieuwing en dat wendbaar organiseren de toekomst heeft. Vanuit deze overtuigingen passen we bij onze klanten de nieuwste sociale technologieën toe in Nederland en in de VS. We zijn vertrouwde partners voor onze klanten en worden gedreven door onze kernwaarden: eigenzinnigheid, nieuwsgierigheid en lef.

Zo werken we samen

De vragen van onze klanten variëren van een coachingstraject tot een full swing agile transformatie. Zo kan het zijn dat je samen met één of meerdere collega’s bij een opdrachtgever zit of dat je zelf meerdere klanten helpt om wendbaar te worden met de hulp van je collega’s op de achtergrond. Vanuit onze kernwaarden werken we vooral door het gewoon te doen: samen met de klant experimenteren en klantwaarde opleveren. We sparren met elkaar, helpen elkaar en zorgen samen dat we de beste resultaten bereiken.

Ontwikkelen bij Scrum Company

We stimuleren onze klanten om te blijven proberen, vragen te stellen en te leren. Natuurlijk doen wij dat zelf ook. Ontwikkelen gaat bij ons alleen net een beetje anders. Het 70/20/10 principe van Jennings volgen wij in de praktijk. Leren door te proberen, mee te lopen met een buddy/mentor/goeroe, leren van feedback en soms een training waarin proberen centraal staat. In korte cycli werken we aan jouw ontwikkeling en doelen, zodat jouw leercurve steil is, je blijft ontwikkelen en je steeds kan inspelen en anticiperen op de vragen van klanten. Daarnaast leren en groeien we ook als team. Gezamenlijk een boek schrijven, producten ontwikkelen, een training volgen of elders inspiratie op doen. Zo gingen we in oktober 2017 met het team naar Silicon Valley, om daar de nieuwste inzichten rondom agile op te doen.   

team

Lol en reflectie

Teams zijn de motor van vernieuwing, daar geloven we in. We werken samen bij de klant, leren en ontwikkelen samen én er is tijd voor lol en reflectie. Zo organiseren we twee keer per jaar de nominaties voor de Bucketlist Light. Dit is een onderdeel van het beloningsmodel bij Scrum Company. Een lijst die iedereen bijhoudt: welke dingen zou je nog willen hebben, doen of ervaren? We noemen het Light, omdat het haalbaar en betaalbaar moet zijn. Eens per half jaar spreken we de nominaties uit: wie verdient het meeste om iets van zijn of haar Bucketlist Light te volbrengen? Wat heeft hij of zij gedaan voor de organisatie de afgelopen periode? Een mooi moment van waardering en erkenning.

Vaak koppelen we dit aan het diner waarbij we ook alle partners van de teamleden uitnodigen: de verjaardag van het bedrijf in de zomer en
het jaarlijkse kerst-chanoeka diner.

         

Geïnspireerd?

Elke dag weer inspireren nieuwe werkwijzen van andere organisaties ons en proberen we die uit. We zijn volop in beweging en zijn benieuwd naar jouw ideeën om van Scrum Company een nog toffere werkgever te maken. Wil jij je aansluiten bij deze eigenzinnige club om de toekomst van werk te veranderen?

Bekijk dan onderstaande vacatures!

AGILE COACH
AGILE TRANSFORMATIE COACH
Kleine lettertjes
We zijn op zoek naar toffe collega’s die zich 100% willen inzetten voor Scrum Company. Sorry ZZP’ers, freelancers en parttimers, we nemen alleen sollicitaties aan van toekomstige collega’s die zich fulltime kunnen committeren aan het realiseren van een wendbare wereld. Voor de headhunters; we weten dat het lastig is om de juiste mensen te vinden tussen diverse getalenteerde mensen, maar acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Heb je andere vragen? Stel ze gerust aan onze recruiter van RecruitmentMakers; Ron Jansen via (0)6 14 70 54 99 of neem contact op via hierbenikdan@scrumcompany.nl 

Lees hier meer over wat we doen

❤️ DE VALENTIJN RETROSPECTIVE

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, deze retrospective voor Valentijn, is effectief voor het team en voor... Lees meer »

Bij de loodgieter thuis lekt de kraan

Het is vrijdagochtend 18 mei 2018, tijd voor de twee-wekelijkse teammeeting! We staan met ons hele team van Scrum... Lees meer »

De superhelden retrospective

Een superstart maken in het nieuwe jaar? Daarbij is terugblikken belangrijk. Wat zijn verbeterpunten en waar liggen... Lees meer »

Back to top