Werken bij Scrum Company betekent veel afwisseling en werken aan dat waar je in gelooft: dat organisaties echt anders kunnen organiseren. Zo realiseren ze niet alleen meer waarde voor hun klanten, maar raken ook medewerkers gemotiveerd. Die combinatie zorgt ervoor dat een organisatie succesvol blijft. Daar helpen wij ze graag mee. 
 
Wij zoeken een nieuwe…
Agile coach / Agilist / Agile gekkie / consultant 2.0 / innovator /
organisatienerd / sociaal technoloog / supercollega / veranderkundige 

Het maakt ons niet uit hoe je jezelf noemt, als je maar gaat voor vol met energie en passie werken aan ‘de toekomst van werk’. We willen ons A-team uitbreiden met iemand die onze klanten weet te verbazen, collega’s weet te inspireren met nieuwe inzichten en ervaringen in agile en andere sociale technologieën. Welkom bij Scrum Company!

 
Wie wij zijn

Bij Scrum Company geloven we dat in iedereen een veranderaar zit, dat teams de motor zijn van vernieuwing en dat wendbaar organiseren de toekomst heeft. Vanuit deze overtuigingen passen we bij onze klanten de nieuwste sociale technologieën toe in Nederland en in de VS. Daarnaast zijn we kennispartner van NIMA, Nyenrode, Nieuworganiseren.nu en auteurs van Scrum in Actie (2015, 7e druk) en Agile HR (2017, 4e druk). We zijn vertrouwde partners voor onze klanten en worden gedreven door onze kernwaarden: eigenzinnigheid, nieuwsgierigheid en lef.

En ben jij dit?

Sta je te trappelen om de toekomst van werk uit te vinden? Dan is het tijd voor jou om aan de slag te gaan! We zijn op zoek naar nieuwe collega’s met ervaringen in agile – en het liefst ook andere sociale technologieën. Je noemt jezelf technisch mentor, verandercoach en aanjager. Klopt dat? Dan is het tijd voor actie! Stel je eigen functieomschrijving op basis van bovenstaande op en geef aan hoe je daarvoor beloond wilt worden. Yup, verras ons en jezelf!

Oh ja, een CV vinden we toch ook nog wel fijn. Dan weten we waar je zoal bent geweest. We hebben daarnaast een grote voorliefde voor filmpjes, van maximaal 3 minuten, waarin je aangeeft wat je visie is op wendbaar organiseren en op sociale technologie (hint-hint). Mail ons via hierbenikdan@scrumcompany.nl – we kijken naar je uit! Nog vragen? Bel Willemijn: 06 47 55 41 82

Tenslotte; potentiële collega’s uit het Noorden van Nederland genieten een lichte voorkeur.

Kleine lettertjes
We zijn op zoek naar toffe collega’s die zich 100% willen inzetten voor Scrum Company. Sorry ZZP’ers, freelancers en parttimers, we nemen alleen sollicitaties aan van toekomstige collega’s die zich fulltime kunnen committeren aan het realiseren van een wendbare wereld. Voor de headhunters; we weten dat het lastig is om de juiste mensen te vinden tussen diverse getalenteerde mensen, maar acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Heb je andere vragen? Stel ze gerust aan Willemijn  of neem contact op via hierbenikdan@scrumcompany.nl 
 

Ontmoet het team!

 
team

Lees hier meer over wat we doen

Bart ClaassenNieuwe Scrumco'er Bart - ''Een gespreid bedje in een warm nest''

Een gespreid bedje in een warm nest. Zo voelt het een beetje om binnen te komen bij Scrum Company. Dezelfde plek als... Lees meer »

SociocracyZelforganisatie betekent niet automatisch afscheid nemen van de manager

Zelforganisatie en zelfsturing zijn tegenwoordig toverwoorden. Ga in zelforganiserende teams werken en dan krijg je... Lees meer »

ZelforganisatieHoe je als zelforganiserend team voor duidelijke kaders zorgt

In een speeltuin die geen duidelijke omheining heeft, maken kinderen vooral gebruik van speeltoestellen in het midden... Lees meer »

Back to top