Werken bij Scrum Company betekent veel afwisseling en werken aan dat waar je in gelooft: dat organisaties echt anders kunnen organiseren. Zo realiseren ze niet alleen meer waarde voor hun klanten, maar raken ook medewerkers gemotiveerd. Die combinatie zorgt ervoor dat een organisatie succesvol blijft. Daar helpen wij ze graag mee. 
 
Vacature: agile coach

Heb jij een enorme drive om teams te trainen en te coachen naar meer wendbaarheid? Bekijk snel onze vacature voor agile coach.

Agile coach vacature
Vacature: agilist

Ben jij een agilist pur sang, een conceptueel denker en innovator? Bekijk snel onze vacature als agilist. 

Agilist vacature
Vacature: scrum master en trainer

Wil jij aan de slag als scrum master en heb je een passie om het Agile gedachtegoed over te brengen via trainingen en workshops? Bekijk snel onze vacature als scrum master en trainer. 

Scrum master vacature
Vacature: agile coach in de publieke sector

Wil jij de publieke sector coachen en trainen naar meer wendbaarheid? Bekijk snel onze vacature als agile coach in de publieke sector. 

Agile coach publieke sector vacature
Kleine lettertjes
We zijn op zoek naar toffe collega’s die zich voor de volle 100% inzetten voor Scrum Company. Sorry ZZP’ers, freelancers en parttimers, we nemen sollicitaties alleen aan van toekomstige collega’s die zich fulltime kunnen committeren aan het realiseren wendbare wereld. Oh, en headhunters? We weten dat het lastig vinden is tussen alle getalenteerde mensen, maar acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Ontmoet het team!

 team

Lees hier meer over wat we doen

Agile CoachEen week als Agile Coach bij Scrum Company #2

Hey! Ik ben Linn en Agile Coach bij Scrum Company. Ik help organisaties uit het vaste stramien te komen. Dat daar... Lees meer »

Agile HRDe veranderingen in rol(len) van een HR professional in agile organisaties

Agile werken heeft gevolgen voor de inrichting van een HR afdeling en het werk van de HR professional in grote en... Lees meer »

Agile CoachEen week als Agile Coach bij Scrum Company #1

Hi! Ik ben Gidion en ik ben zowel Agile Coach als één van de co-founders van Scrum Company. Enkele jaren terug ging... Lees meer »

 

 

 

 

Back to top