Werken bij Scrum Company betekent veel afwisseling en werken aan dat waar je in gelooft: dat organisaties echt anders kunnen organiseren. Zo realiseren ze niet alleen meer waarde voor hun klanten, maar raken ook medewerkers gemotiveerd. Die combinatie zorgt ervoor dat een organisatie succesvol blijft. Daar helpen wij ze graag mee. 
 
Vacature: agile coach

Heb jij een enorme drive om teams te trainen en te coachen naar meer wendbaarheid? Bekijk snel onze vacature voor agile coach.

Agile coach vacature
Vacature: agilist

Ben jij een agilist pur sang, een conceptueel denker en innovator? Bekijk snel onze vacature als agilist. 

Agilist vacature
Vacature: scrum master en trainer

Wil jij aan de slag als scrum master en heb je een passie om het Agile gedachtegoed over te brengen via trainingen en workshops? Bekijk snel onze vacature als scrum master en trainer. 

Scrum master vacature
Vacature: agile coach in de publieke sector

Wil jij de publieke sector coachen en trainen naar meer wendbaarheid? Bekijk snel onze vacature als agile coach in de publieke sector. 

Agile coach publieke sector vacature
Kleine lettertjes
We zijn op zoek naar toffe collega’s die zich 100% willen inzetten voor Scrum Company. Sorry ZZP’ers, freelancers en parttimers, we nemen alleen sollicitaties aan van toekomstige collega’s die zich fulltime kunnen committeren aan het realiseren van een wendbare wereld. Voor de headhunters; we weten dat het lastig is om de juiste mensen te vinden tussen diverse getalenteerde mensen, maar acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Heb je andere vragen? Stel ze gerust aan Willemijn  of neem contact op via hierbenikdan@scrumcompany.nl 

Ontmoet het team!

 team

Lees hier meer over wat we doen

Opgavegericht werken met de agile bow-tieOpgavegericht werken: begin bij teams, niet bij opgaven

Opgavegericht werken bij de overheid, dat komt nooit écht van de grond als je niet een andere manier van organiseren... Lees meer »

Agile (be)sturen - Gastblog Lena van Gastel

Lena van Gastel is opgeleid tot ingenieur aan de Technische Universiteit Delft en heeft zich altijd hard gemaakt voor... Lees meer »

Agile CoachEen week als Agile Coach bij Scrum Company #3

Hi! Ik ben Willy en ik ben Agile Coach bij Scrum Company. In mijn werk als ondernemer en organisatieadviseur merkte... Lees meer »

 

 

 

 

Back to top