Werken bij Scrum Company betekent veel afwisseling en werken aan dat waar je in gelooft: dat organisaties echt anders kunnen organiseren. Zo realiseren ze niet alleen meer waarde voor hun klanten, maar raken ook medewerkers gemotiveerd. Die combinatie zorgt ervoor dat een organisatie succesvol blijft. Daar helpen wij ze graag mee. 
Wij zoeken een nieuwe…
Agile coach / Agilist / consultant 2.0 / organisatienerd /
sociaal technoloog / supercollega / veranderkundige 

Het maakt ons niet uit hoe je jezelf noemt, als je maar gaat voor vol met energie en passie werken aan ‘de toekomst van werk’. We willen ons A-team uitbreiden met iemand die onze klanten weet te verbazen, collega’s weet te inspireren met nieuwe inzichten en ervaringen in agile en andere sociale technologieën. Welkom bij Scrum Company!

Wie wij zijn

Bij Scrum Company geloven we dat in iedereen een veranderaar zit, dat teams de motor zijn van vernieuwing en dat wendbaar organiseren de toekomst heeft. Vanuit deze overtuigingen passen we bij onze klanten de nieuwste sociale technologieën toe in Nederland en in de VS. We zijn vertrouwde partners voor onze klanten en worden gedreven door onze kernwaarden: eigenzinnigheid, nieuwsgierigheid en lef.

En ben jij dit?

Sta je te trappelen om organisaties te transformeren naar een wendbare organisatie? Dan is het tijd voor jou om aan de slag te gaan! We zijn op zoek naar nieuwe collega’s met ervaringen in agile – en het liefst ook andere sociale technologieën. Je noemt jezelf technisch mentor, verandercoach en aanjager. Daarnaast heb je een ondernemende houding en breng je een groot netwerk mee.

Oh ja, een CV vinden we toch ook nog wel fijn. Dan weten we waar je zoal bent geweest. We hebben daarnaast een grote voorliefde voor filmpjes, van maximaal 3 minuten, waarin je aangeeft wat je visie is op wendbaar organiseren en op sociale technologie. Natuurlijk mag je er ook voor kiezen om je motivatie op papier te zetten.

Mail ons via hierbenikdan@scrumcompany.nl – we kijken naar je uit! Nog vragen?
Neem dan contact op met onze recruiter van RecruitmentMakers; Ron Jansen via 06 14 70 54 99 .

Tenslotte; potentiële collega’s uit het Noorden van Nederland genieten een lichte voorkeur.

Kleine lettertjes
We zijn op zoek naar toffe collega’s die zich 100% willen inzetten voor Scrum Company. Sorry ZZP’ers, freelancers en parttimers, we nemen alleen sollicitaties aan van toekomstige collega’s die zich fulltime kunnen committeren aan het realiseren van een wendbare wereld. Voor de headhunters; we weten dat het lastig is om de juiste mensen te vinden tussen diverse getalenteerde mensen, maar acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Heb je andere vragen? Stel ze gerust aan onze recruiter van RecruitmentMakers; Ron Jansen via (0)6 14 70 54 99 of neem contact op via hierbenikdan@scrumcompany.nl 

Ontmoet het team!

 
team

Lees hier meer over wat we doen

Rabobank Janine VosAgile Topvrouwen #2 - Janine Vos, CHRO Rabobank

Elke maand gaat Nienke van de Hoef, Agile coach en co-founder van Scrum Company, in gesprek met een bijzondere vrouw... Lees meer »

Van projectteams naar stabiele agile teams

Tekst door: Bart Claassen, Michiel van Gerven en Minke Buizer Veel organisaties die starten met scrum of andere... Lees meer »

Agile Topvrouwen #1- Saskia Vermeer-Ooms, Coolblue

Elke maand gaat Nienke van de Hoef, Agile coach en co-founder van Scrum Company, in gesprek met een bijzondere vrouw... Lees meer »

Back to top