Agile Scrum training

Wil jij in 2 dagen de kern van Agile Scrum leren? Onze ervaren trainers leren je alles wat je nodig hebt om Scrum direct toe te passen. Met hun unieke ervaring met Scrum buiten de IT helpen ze je een vertaling te maken naar jouw eigen praktijk.

Schrijf je nu in voor deze interactieve energieke training op een van de meest bruisende locaties in Nederland.

Deelnemers waarderen deze training gemiddeld met een 9  en de online training met een 9,6!

Locatie
Creative Valley CS, Utrecht
Prijs
€ 1.395,-
Eerstvolgende startdatum
8 July 2024
Training duur
2 dagen

Schrijf je nu in voor deze 2-daagse training.

Twee heerlijke dagen gehad! Snel, interactief, en trainers die goed meedenken met de groep. Veel geleerd, concrete handvatten aangereikt gekregen. De dagen vlogen om. Normaal ben je moe na twee dagen training maar nu bruiste ik van de energie. Echt een aanrader!
Marion Heilig-Laan
Communicatieadviseur - Gemeente Beverwijk
Een zeer inspirerende training, gegeven door twee enthousiaste trainers die elkaar en de theorie aanvullen met praktijkvoorbeelden. Doordat je veel zelf aan de slag gaat, doe je veel ervaring op. Dat alles op een toplocatie, waar ook zeer goed wordt gezorgd voor de innerlijke mens!
Mariska Smit - van Hout - Projectmanager
Gemeente Amersfoort
Goede, frisse en dynamische training. Goede trainers, weten goed de koppeling naar de praktijk te maken. Mooie locatie, goed geregeld, fijne trainingsruimte. Een aanrader voor iedereen die met Scrum wil werken.
Miklós Kuijper - Communicatieadviseur
Meer Muziek In De Klas
Doormiddel van het boek wat een paar weken van te voren wordt opgestuurd ben je al aardig op de hoogte wat de training inhoud. Het fijne hiervan is dat je gelijk aan de slag kunt met het team. Er is veel tijd voor het team en er is alle ruimte om vragen te stellen. Voor mij was dit de perfecte training.
Matthijs Hammer
BSH Nederland - Senior Key Account Manager
De interactieve opzet gaf veel dynamiek in de groep. De mix van trainingsstof heeft mij veel waarde opgeleverd, de kennis ga ik met veel enthousiasme in de praktijk brengen.
Rogier Oonk
Welland NL BV - Coördinator Verkoop Binnendienst
Hele energieke training, waarbij de tijd voorbij vliegt en je toch heel veel opsteekt. Theorie gecombineerd met goede praktische voorbeelden. Er is veel ruimte voor vragen, welke allemaal uitgebreid beantwoord komen.
Joep Broekhuis
Projectleider Duurzame Energie - Grunneger Power
De training was zeer goed, actief met veel praktijkvoorbeelden, theorie en praktijkoefeningen. De klik tussen de deelnemers was snel gevonden, dit verhoogt zeker ook de kwaliteit van de training en niet te vergeten het plezier! De trainers werken goed samen, wisselen af en kennen hun vak goed. Ik was enthousiast toen ik begon en ben het nu zeker nog meer. Scrummen is echt een effectieve en hele leuke manier om projecten agile te leiden!
Joke Muller
Customer Care Manager Benelux - Sales and Service Nilfisk
Erg leerzame training met enthousiaste kundige trainers, training heeft goede mix van werkvormen waardoor je gelijk aan de slag gaat met de theorie. Tijdens training is er veel ruimte om met je eigen leervragen aan de slag te gaan!
Annegreet Blokland
Projectleider Zorg & Wonen at InteraktContour

Data

 • 8 & 9 juli 2024
 • 16 & 17 september 2024
 • 11 & 12 november 2024

Wat is Scrum?

Scrum helpt je om sneller betere resultaten te bereiken. Het vergroot de klantgerichtheid en zorgt voor meer werkplezier in teams. Het raamwerk van Scrum is toepasbaar voor zowel stabiele teams als in projecten.  Wil je meer weten? Bekijk de ‘Wat is Scrum?’ pagina voor meer uitleg.

Resultaat van de Agile Scrum training

Je gaat naar huis met:

 • Inzicht in de mindset van Agile en Scrum
 • Kennis en kunde om er direct in je eigen praktijk mee aan de slag te gaan
 • Je weet wanneer je Scrum wel en niet kunt toepassen
 • Je kunt Scrum uitleggen aan je collega’s
 • Je hebt geoefend met Scrum rollen, waaronder Scrum Master
 • Je eigen netwerk binnen de Agile Scrum community

Wat leer je?

Wij geloven in leren door te doen. Daarom wisselen we theorie af met veel oefenen met jouw eigen cases. In de training gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • De onderliggende principes
 • Begrippen en rollen
 • Randvoorwaarden om te starten met Scrum
 • Non-IT praktijkvoorbeelden
 • Hoe breng ik mijn enthousiasme over op collega’s?

Voor wie is de training?

Iedereen die nieuwsgierig is naar wat Scrum voor zijn of haar werk kan betekenen. Je staat open voor een andere manier van samenwerken in teams en wilt weten hoe je daar zelf het verschil in kunt maken.

 

Certificering

Scrum Company werkt nauw samen met het International Consortium for Agile (ICAgile). ICAgile is een vooraanstaande wereldwijde organisatie bestaande uit pioniers, experts en ervaren adviseurs op het gebied van agile. Na het doorlopen van de training ontvang je het internationaal erkende ICP-BAF certificaat en de bijbehorende titel, plus de mogelijkheid om het certificaat op je Linkedin te plaatsen.