Overzicht

Agile Coach Opleiding

Ben jij overtuigd van de meerwaarde van Agile en wil je wendbaar werken binnen teams en tussen teams op een hoger niveau brengen? Dan is de Agile Coach opleiding wat voor jou! Na deze diepgaande opleiding heb je de verschillende rollen van een Agile Coach in de vingers.

Onze Agile Coach opleiding heeft een ⭐ 9.6 waardering

 

Locatie
Utrecht
Prijs
€ 8.750,-
Startdatum
4 november 2019
Training duur
12 dagen

Help jouw organisatie groeien, wordt Agile Coach.

Aan de slag als agile coach

Investeren in de ontwikkeling van agile coaches is dé manier om agile talent, competenties en kennis van het hoogste niveau intern te ontwikkelen en te verbinden met de dagelijkse praktijk. Na de opleiding Agile Coach kun jij aan de slag als agile coach, ook buiten de IT.  Je bent klaar om teams te helpen de juiste agile werkwijzen te gebruiken en collega’s in gevorderde rollen te coachen in hun werk.

Als goede agile coach ben jij zowel een technisch mentor (introduceren agile methodieken) als een verandercoach (aanjager van de verandering en mensen in beweging krijgen). Dit gaat veel verder dan het kennen van de agile tools en technieken. Hoe pak je regie op het proces, zowel in teams als in de organisatie en bij stakeholders? Hoe zorg je ervoor dat agile organiseren niet een middel is maar een mindset? De opleiding Agile Coach focust op zowel de agile tools en werkwijzen als de menselijke kant.

Resultaat

Na afronding van deze intensieve opleiding ben jij een agile coach die dankzij zijn kennis:

  • Begrijpt welke vormen van wendbare organisaties er zijn.
  • De verschillende agile practices en tools kent en weet hoe en wanneer deze moet inzetten.
  • Kennis heeft van verandermanagement, psychologie, organisatiecultuur en -ontwikkeling.
  • De vraagbaak en aanjager is van wendbaar werken.

Daarnaast ben jij een agile coach die dankzij zijn kunde:

  • Teams coacht in het snel behalen van resultaten door eigenaarschap en vertrouwen te creëren.
  • Iedereen in de organisatie coacht in zijn/haar agile rol (o.a. product owner, stakeholder, agile leider).
  • Anderen helpt te presteren, door coaching in o.a. beslissingen nemen, prioriteren en feedback geven.
  • De samenhang coördineert tussen verschillende agile teams.

Wat ga je leren?

Ben jij geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier in. Na het invullen nemen wij contact met je op om de opleiding toe te lichten en sturen wij jou alle informatie die je nodig hebt voor de opleiding tot agile coach.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe ervaren anderen de Agile Coach opleiding?

Hoe ziet de Agile Coach opleiding van Scrum Company eruit, hoe ervaren deelnemers de kwaliteit van de trainers en wat heeft de opleiding hen gebracht?

De meest complete Agile training die ik ken. Van mindset tot team coaching, van tools tot leiderschap, het komt allemaal aan bod. Trainers zijn uiterst kundig en weten zelfs een ervaren deelnemer als ik uit te dagen en verder te brengen. Niveau wordt aangepast aan wat de trainees nodig hebben.
Gerrit Jan Klop
Agile Coach bij Politie Nederland
Een prachtige verdieping in de reis naar een Agile mindset! Nienke en Michiel nemen je mee in zowel de zachte als technische kant, waarbij goed wordt geluisterd naar wat de meeste waarde oplevert voor de deelnemers. Met veel plezier aan de opleiding deelgenomen.
Danny de Wild
Agile Coach bij Q-Team Politie Nederland
Minke, Mikel, Michiel, Willy en externe trainers, ongelooflijk veel kennis, kunde en praktijkervaring. Dank voor het afgelopen half jaar!
Jeanet Matser
Planner bij Gemeente Arnhem