Kies de training die bij jou past

Scrum Company geeft trainingen om van jou een echte agile specialist te maken. We bieden een leerroute die we afstemmen op jouw leervraag en -behoeften. Onze trainers zijn zelf adviseurs en coaches en weten de lessen met de praktijk te verbinden. Doordat we met kleine groepen werken, is er veel ruimte voor vragen uit jouw praktijk.

Agile Tendermanagement

Op aanvraag
Basis

In deze training Agile Tendermanagement passen we wendbare werkwijzen toe om de aanbestedingsprocedure sneller en effectiever te laten verlopen.

Lees meer

Opgavegericht Werken training

2 dagen
16 maart 2023
Basis

Maak binnen twee dagen kennis met de kern van opgavegericht werken en de relatie met andere stromingen, zoals werken vanuit de bedoeling.

Lees meer

Agile Scrum training

2 dagen
4 april 2023
Basis

In deze praktijkgerichte training leer je alles over agile werken, het raamwerk, de rollen en de technieken van Scrum.

Lees meer

Leiderschap in wendbare organisaties training

3 dagen
11 mei 2023
Basis

In deze training leggen we voortdurend de koppeling tussen nieuwe inzichten op het gebied van wendbare organisaties en leiderschap en wat jou te doen staat als leider in jouw omgeving.

Lees meer

Staat jouw agile training er niet tussen?

Of wil je een online of in-company training?

Vraag het ons

Agile HR

3 dagen
20 juni 2023
Basis

In deze training leer je hoe je werkt aan de wendbaarheid van mensen en organisaties. Daarnaast leer je hoe je vanuit HR kunt starten met agile werken, inclusief HR-instrumenten.

Lees meer

Agile Coach Opleiding

12 dagen
11 september 2023
Advanced

Met deze intensieve opleiding word je opgeleid tot breed inzetbare Agile Coach. Zo help je jouw organisatie een agile mindset te creëren en wendbaarder te worden.

Lees meer

Gecertificeerd door