Kies de training die bij jou past

Scrum Company geeft trainingen om van jou een echte agile specialist te maken. We bieden een leerroute die we afstemmen op jouw leervraag en -behoeften. Onze trainers zijn zelf adviseurs en coaches en weten de lessen met de praktijk te verbinden. Doordat we met kleine groepen werken, is er veel ruimte voor vragen uit jouw praktijk.

Agile Tendermanagement

2 dagen
12 februari 2020
Basis

In deze training Agile Tendermanagement passen we wendbare werkwijzen toe om de aanbestedingsprocedure sneller en effectiever te laten verlopen.

Lees meer

Agile Scrum Wintercourse

2 dagen
12 februari 2020
Basis

In deze praktijkgerichte training leer je alles over agile werken, het raamwerk, de rollen en de technieken van Scrum. Inclusief overnachting en diner!

Lees meer

Agile HR

3 dagen
9 maart 2020
Basis

In deze training leer je hoe je werkt aan de wendbaarheid van mensen en organisaties. Daarnaast leer je hoe je vanuit HR kunt starten met agile werken, inclusief HR-instrumenten.

Lees meer

Opgavegericht Werken

1 dag
10 maart 2020
Basis

Maak binnen één dag kennis met de kern van opgavegericht werken en de relatie met andere stromingen, zoals werken vanuit de bedoeling.

Lees meer

Staat jouw agile training er niet tussen?

Of wil je een in-company training?

Vraag het ons

Leiderschap in wendbare organisaties

3 dagen
17 maart 2020
Basis

In deze training leggen we voortdurend de koppeling tussen nieuwe inzichten op het gebied van wendbare organisaties en leiderschap en wat jou te doen staat als leider in jouw omgeving.

Lees meer

Agile Scrum

2 dagen
30 maart 2020
Basis

In deze praktijkgerichte training leer je alles over agile werken, het raamwerk, de rollen en de technieken van Scrum.

Lees meer

Agile Coach Opleiding

12 dagen
13 april 2020
Advanced

Met deze intensieve opleiding word je opgeleid tot breed inzetbare Agile Coach. Zo help je jouw organisatie een agile mindset te creëren en wendbaarder te worden.

Lees meer

Agile Scrum Springcourse

2 dagen
27 mei 2020
Basis

In deze tweedaagse praktijkgerichte training leer je alles over agile werken, het raamwerk, de rollen en de technieken van Scrum. Inclusief overnachting en diner!

Lees meer

Gecertificeerd door