Kies de training die bij jou past

Scrum Company geeft trainingen om van jou een echte agile specialist te maken. We bieden een leerroute die we afstemmen op jouw leervraag en -behoeften. Onze trainers zijn zelf adviseurs en coaches en weten de lessen met de praktijk te verbinden. Doordat we met kleine groepen werken, is er veel ruimte voor vragen uit jouw praktijk.

Online Agile Proeverij

1 dag
Online
31 maart 2020
Basis

In deze online agile proeverij laten we je kennis maken met de agile mindset en frameworks, zoals Scrum en Kanban. Laat je verrassen door deze interactieve online training.

Lees meer

Online Agile Scrum training

6 sessies
Online
6 april 2020
Basis

In deze praktijkgerichte online training leer je alles over agile werken, het raamwerk, de rollen en de technieken van Scrum.

Lees meer

Leiderschap in wendbare organisaties

3 dagen
21 april 2020
Basis

In deze training leggen we voortdurend de koppeling tussen nieuwe inzichten op het gebied van wendbare organisaties en leiderschap en wat jou te doen staat als leider in jouw omgeving.

Lees meer

Online Agile HR training

4 ochtenden
Online
22 april 2020
Basis

In deze online training leer je hoe je werkt aan de wendbaarheid van mensen en organisaties. Daarnaast leer je hoe je vanuit HR kunt starten met agile werken, inclusief HR-instrumenten.

Lees meer

Staat jouw agile training er niet tussen?

Of wil je een online in-company training?

Vraag het ons

Online training Opgavegericht Werken

1 dag
Online
11 mei 2020
Basis

Maak binnen één dag kennis met de kern van opgavegericht werken en de relatie met andere stromingen, zoals werken vanuit de bedoeling.

Lees meer

Agile Coach Opleiding

12 dagen
2 juni 2020
Advanced

Met deze intensieve opleiding word je opgeleid tot breed inzetbare Agile Coach. Zo help je jouw organisatie een agile mindset te creëren en wendbaarder te worden.

Lees meer

Agile HR

3 dagen
8 juni 2020
Basis

In deze training leer je hoe je werkt aan de wendbaarheid van mensen en organisaties. Daarnaast leer je hoe je vanuit HR kunt starten met agile werken, inclusief HR-instrumenten.

Lees meer

Agile Tendermanagement

2 dagen
15 juni 2020
Basis

In deze training Agile Tendermanagement passen we wendbare werkwijzen toe om de aanbestedingsprocedure sneller en effectiever te laten verlopen.

Lees meer

Gecertificeerd door