Kies de training die bij jou past

Scrum Company geeft trainingen om van jou een echte agile specialist te maken. We bieden een leerroute die we afstemmen op jouw leervraag en -behoeften. Onze trainers zijn zelf adviseurs en coaches en weten de lessen met de praktijk te verbinden. Doordat we met kleine groepen werken, is er veel ruimte voor vragen uit jouw praktijk.

Agile Tendermanagement

3 juli 2019
€ 1.595,-

In deze tweedaagse training Agile Tendermanagement passen we wendbare werkwijzen toe om de aanbestedingsprocedure sneller en effectiever te laten verlopen.

Basis
Lees meer

Agile Scrum Summercourse

28 augustus 2019
€ 1.495,-

In deze tweedaagse praktijkgerichte training leer je alles over agile werken, het raamwerk, de rollen en de technieken van Scrum. Inclusief overnachting en diner!

Basis
Lees meer

Agile Leiderschap

11 september 2019
€ 2.950,-

In deze driedaagse training leggen we voortdurend de koppeling tussen nieuwe inzichten op het gebied van wendbare organisaties en leiderschap en wat jou te doen staat als leider in jouw omgeving.

Basis
Lees meer

Agile HR

16 september 2019
€ 2.100,-

In deze driedaagse training leer je hoe je werkt aan de wendbaarheid van mensen en organisaties. Daarnaast leer je hoe je vanuit HR kunt starten met agile werken, inclusief HR-instrumenten.

Basis
Lees meer

Staat jouw agile training er niet tussen?

Of ben je op zoek naar een in-company training?

Vraag het ons

Scrum Master Advanced

28 oktober 2019
€ 1.195,-

In deze tweedaagse training ontwikkel je je communicatieve vaardigheden als procesbegeleider verder in, zodat je scrumprojecten succesvol én met plezier kunt begeleiden.

Advanced
Lees meer

Agile Coach Opleiding

4 november 2019
€ 8.750,-

Met deze intensieve 12-daagse opleiding word je opgeleid tot breed inzetbare Agile Coach. Zo help je jouw organisatie een agile mindset te creëren en wendbaarder te worden.

Advanced
Lees meer

Gecertificeerd door