Overzicht

Agile Scrum

Wil jij in 2 dagen de kern van Agile Scrum leren? Onze ervaren trainers leren je alles wat je nodig hebt om Scrum direct toe te passen. Met hun unieke ervaring met Scrum buiten de IT helpen ze je een vertaling te maken naar jouw eigen praktijk.

Schrijf je nu in voor deze interactieve energieke training op een van de meest bruisende locaties in Nederland.

Deelnemers waarderen deze training gemiddeld met een 8.9 

Update Coronavirus

Locatie
Creative Valley CS, Utrecht
Prijs
€ 1.195,-
Eerstvolgende startdatum
6 juli 2020
Training duur
2 dagen

Schrijf je nu in voor deze 2-daagse training.

Jens is inhoudelijk sterk en kan hierdoor goed aansluiten op de vragen uit de groep. Mede ook door de ervaringen die hij zelf heeft als SCRUM Master in verschillende projecten. Daarnaast geeft Jens op ontspannen wijze een prettige vibe aan de training. Dat maakt dat je de dag goed doorkomt en je vrij voelt om te experimenten en vragen te stellen.
Kevin de Haas
Eigenaar DOEN organisatieontwikkeling
Goede, frisse en dynamische training. Goede trainers, weten goed de koppeling naar de praktijk te maken. Mooie locatie, goed geregeld, fijne trainingsruimte. Een aanrader voor iedereen die met Scrum wil werken.
Miklós Kuijper - Communicatieadviseur
Meer Muziek In De Klas
Een zeer inspirerende training, gegeven door twee enthousiaste trainers die elkaar en de theorie aanvullen met praktijkvoorbeelden. Doordat je veel zelf aan de slag gaat, doe je veel ervaring op. Dat alles op een toplocatie, waar ook zeer goed wordt gezorgd voor de innerlijke mens!
Mariska Smit - van Hout - Projectmanager
Gemeente Amersfoort
De Agile Scrum Springcourse was zeer inspirerend, informatief en echt leuk! De afwisselende methodieken en het duo trainerschap van Brenda en Bart, hebben ervoor gezorgd dat ik nu weet wat scrum betekent en een ruim voldoende basis heb meegekregen.
Karen de Groot
Hart voor Woerden
Uitstekende training. Na twee dagen hadden we echt heel veel bereikt voor onze eigen inhoudelijke opdrachten en geoefend met alle SCRUM ceremonies. Super goede kennis van de trainers en alles wordt direct toegepast op de eigen situatie!
Jurriaan Duyne
Informatiemanagement trainee bij G4
Erg leerzame training met enthousiaste kundige trainers, training heeft goede mix van werkvormen waardoor je gelijk aan de slag gaat met de theorie. Tijdens training is er veel ruimte om met je eigen leervragen aan de slag te gaan!
Annegreet Blokland
Projectleider Zorg & Wonen at InteraktContour
Een super-energieke en praktisch training! Tijdens de training hebben we als afsluiter gelijk scrumteams samengesteld en we gaan daarmee twee mooie projecten binnen onze organisatie aanpakken. We hebben na de training nog veel achtergrondinformatie gekregen. Training en trainers waren top!
Suzan Hartog
Organisator van leer- en ontwikkelprojecten voor professionals in de Jeugdzorg

Data

6 & 7 juli 2020

26 & 27 augustus 2020*

30 september & 1 oktober 2020

11 & 12 november 2020*

 

* = incl. overnachting & diner

Bekijk ook onze online Agile Scrum training

Wat is Scrum?

Scrum helpt je om sneller betere resultaten te bereiken. Het vergroot de klantgerichtheid en zorgt voor meer werkplezier in teams. Het raamwerk van Scrum is toepasbaar voor zowel stabiele teams als in projecten.  Wil je meer weten? Bekijk de ‘Wat is Scrum?’ pagina voor meer uitleg.

Resultaat van de training

Je gaat naar huis met:

 • Inzicht in de mindset van Agile en Scrum
 • Kennis en kunde om er direct in je eigen praktijk mee aan de slag te gaan
 • Je weet wanneer je Scrum wel en niet kunt toepassen
 • Je kunt Scrum uitleggen aan je collega’s
 • Je hebt geoefend met Scrum rollen, waaronder Scrum Master
 • Je eigen netwerk binnen de Agile Scrum community

Wat leer je?

Wij geloven in leren door te doen. Daarom wisselen we theorie af met veel oefenen met jouw eigen cases. In de training gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • De onderliggende principes
 • Begrippen en rollen
 • Randvoorwaarden om te starten met Scrum
 • Non-IT praktijkvoorbeelden
 • Hoe breng ik mijn enthousiasme over op collega’s?

Voor wie is de training?

Iedereen die nieuwsgierig is naar wat Scrum voor zijn of haar werk kan betekenen. Je staat open voor een andere manier van samenwerken in teams en wilt weten hoe je daar zelf het verschil in kunt maken.

Certificering

Scrum Company werkt nauw samen met het International Consortium for Agile (ICAgile). ICAgile is een vooraanstaande wereldwijde organisatie bestaande uit pioniers, experts en ervaren adviseurs op het gebied van agile. Na het doorlopen van de training ontvang je het internationaal erkende ICP-BAF certificaat en de bijbehorende titel, plus de mogelijkheid om het certificaat op je Linkedin te plaatsen.

 

Inschrijven

Wil je deelnemen aan deze training, vul dan onderstaand formulier in. Na het invullen nemen wij contact met je op en sturen wij jou alle informatie die je nodig hebt voor de Agile Scrum training. Let op: je inschrijving is pas definitief wanneer je van ons een bevestiging hebt ontvangen. (Voor de Agile Scrum course incl. overnachting en diner, graag inschrijven via de desbetreffende pagina, zie data bovenaan).
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kosten en annuleringsvoorwaarden (voorlopig t/m 6 april 2020)

De kosten voor de training zijn EUR 1.095,– excl. BTW. De online trainingen zijn EUR 1.095,- exl. BTW. Het gehele bedrag wordt door de deelnemer voldaan voor aanvang van de opleiding. Kosteloos annuleren is mogelijk bij 3 weken voor aanvang.

Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de training brengen we de volgende kosten in rekening:

 • tot 14 dagen voor de training: 50% van het factuurbedrag
 • minder dan 14 dagen voorafgaand aan de training: 100% van het factuurbedrag
Inschrijven Optie nemen