Blog & Nieuws


25 maart 2015


Op 15 juni verschijnt Scrum in actie. Samen met andere scrumcoaches schreven Gidion Peters en Nienke van de Hoef dit boek met uitleg over hoe Scrum werkt en vol met praktijkvoorbeelden. Ook bestsellerauteurs Betteke van Ruler, Rini van Solingen en grondlegger van Scrum Jeff Sutherland werkten mee aan dit boek. Scrum in actie is al te reserveren via Bol.com

Scrum verovert in rap tempo de wereld als dé slimme en innovatieve methode om met teams aan projecten te werken. Dit inspirerende boek over Scrum is geschikt voor alle sectoren – overheid, onderwijs, bedrijfsleven en maatschappelijke organisatie – en is al scrummend tot stand gekomen. De auteurs werken als scrumcoach in allerlei branches en beschikken samen over een ongelooflijke hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van Scrum.

 

Schrijf een reactie

Auteur
Nienke van de Hoef is mede-oprichter en executive agile coach bij Scrum Company en co-auteur van de boeken 'Scrum in actie' (2015) en 'Agile HR' (2017). Nienke houdt ervan om organisaties op te schudden en denkbeelden te prikkelen. Ze brengt energie en dynamiek en is altijd in voor nieuwe ideeën.
Back to top