Certificering

Scrum Company is geaccrediteerd door het International Consortium for Agile (ICAgile). ICAgile is een wereldwijde organisatie bestaande uit pioniers, experts en ervaren adviseurs op het gebied van Agile. Net zoals ICAgile gelooft Scrum Company in vooral Agile zijn, in plaats van alleen Agile doen.

Gecertificeerde trainingen

Volg nu één van de gecertificeerde trainingen van Scrum Company.

Over ICAgile

Elk ICAgile-leertraject leidt tot een ICAgile Certified Expert certificering. Dit is een zeer prestigieuze, op competenties gebaseerde certificering, die alleen wordt toegekend aan professionals die blijk geven van bekwaamheid. Door ICAgile-geaccrediteerde trainingen te volgen, of je nou een beginner bent of meer ervaren, neem je de extra stap in je Agile leertraject en kom je dichter bij je meesterschap in Agile.

De belangrijkste voordelen van een ICAgile gecertificeerde training zijn:

 • Je ontwikkelt een agile mindset
  Zowel ICAgile als Scrum company gelooft in Agile zijn in plaats van alleen Agile doen. Een ICAgile-leertraject helpt je jouw agile mindset te ontwikkelen om agile te zijn, terwijl je agile doet. Bekende agile frameworks, zoals Scrum en SAFe, bieden je geweldige tools en technieken om teams beter te laten presteren. Maar de echte sleutel tot wendbaarheid zit in je mindset. Die resulteert in mensen, niet in processen, die duurzame behendigheid manifesteren.
 • Je ontwikkelt geavanceerde vaardigheden
  De leerresultaten van een training bij Scrum Company stimuleren evolutie. Hiervoor leren we je geavanceerde vaardigheden aan die voortbouwen op de agile kennis. Next level agile werken!
 • Je laat je cv uitblinken
  Een ICAgile-certificering valt op in je cv en je Linkedin-profiel. Leidinggevenden koppelen vaak aan ons terug dat ze de certificering graag zien, omdat ze aantoont dat je hoogwaardige en bewezen leerresultaten hebt behaald.
 • Je leert van meer dan 50 agile thought leaders wereldwijd
  De leerresultaten van ICAgile-leertrajecten zijn ontwikkeld met meer dan 50 agile thought leaders en praktijkmensen. Zij genereerden meer dan 400 leerresultaten voor negen verschillende agile disciplines. Experts uit de hele internationale agile gemeenschap hebben zich uren toegelegd op de meest uitgebreide reeks wendbare leerresultaten tot nog toe.

Gecertificeerde trainingen

Scrum Company biedt momenteel drie ICAgile gecertificeerde trainingen. Na het afronden van een gecertificeerde training ontvang je een erkend certificaat van ICAgile. Bekijk hieronder de twee gecertificeerde trainingen en klik door voor meer informatie.

Agile Scrum

In deze tweedaagse training leer je alles over agile werken, het raamwerk, de rollen en technieken van Scrum.

Meer informatie

 

Agile HR

In deze driedaagse training leer je hoe je werkt aan de wendbaarheid van mensen en organisaties. Daarnaast leer je hoe je vanuit HR kunt starten met Agile werken, inclusief HR-instrumenten.

Meer informatie

 

Agile Leiderschap

In deze driedaagse training leggen we voortdurend de koppeling tussen nieuwe inzichten op het gebied van wendbare organisaties en leiderschap en wat jou te doen staat als leider in jouw omgeving.

Meer informatie

 

 

Bekijk alle trainingen