Overzicht

Agile Scrum Summercourse

In deze tweedaagse training Agile Scrum leer je in korte tijd alles over Scrum, een slimme, inspirerende en vernieuwende projectaanpak. Na het volgen van de training weet je hoe je Scrum kunt toepassen in jouw praktijk: snel zelf aan de slag met het agile doorlopen van je projecten en ander werk!

Locatie
Noordwijk, Nederzandt
Prijs
€ 1.495,-
Startdatum
28 augustus 2019
Training duur
2 dagen

Leer in 2 dagen hoe je Agile Scrum toepast in de praktijk.

Wat is Scrum?

Scrum is een projectaanpak waarmee in projecten sneller en beter resultaat wordt bereikt. Het raamwerk van Scrum bestaat uit rollen, ceremonies en lijsten. Zie onze ‘Wat is Scrum?’ pagina voor meer uitleg.

Resultaat van de training

Steeds meer bedrijven gebruiken Scrum om projecten te versnellen en een hogere klantwaarde te behalen. In de Agile Scrum training gaan we in op het toepassen van Scrum buiten de IT. Je gaat concreet aan de slag met cases uit jouw en onze praktijk en doorleeft de verschillende rollen, waaronder die van scrum master.  Het resultaat is dat je weet hoe je zelf projecten en ander werk op een flexibele manier aanpakt.

Wat leer je?

Je maakt kennis met de principes van Scrum en agile werken, je leert over de toepassingsmogelijkheden en oefent met onderdelen van de Scrum methode. Met name de invulling van de rollen die bij Scrum horen (product owner, scrum master, teamlid) krijgen aandacht. We geven elkaar feedback op het invullen van de rollen en leren over het opdracht geven en faciliteren in een agile omgeving.

Daarnaast zoeken we de verdieping op. Je leert hoe je een Scrum project in je eigen praktijk kunt opzetten en aan welke voorwaarden dat moet voldoen. Ook leer je werken met de lijsten die bij Scrum horen en de manier waarop die buiten de IT worden gebruikt. Verder hebben we aandacht voor de veranderingen die in een organisatie nodig zijn voor het succesvol toepassen van Scrum.

Certificering

Je krijgt van ons een certificering en de mogelijkheid om via Springest deze automatisch op je LinkedIn te plaatsen.

Ben jij geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier in. Na het invullen nemen wij contact met je op om de je inschrijving definitief te maken en sturen wij jou alle informatie die je nodig hebt voor deze training.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kosten en annuleringsvoorwaarden

De kosten voor de training zijn EUR 1.495,– excl. BTW (incl. diner en overnachting). Het gehele bedrag wordt door de deelnemer voldaan voor aanvang van de opleiding. Annuleren is mogelijk tot uiterlijk 6 weken vóór aanvang van de training.

Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van de training brengen we de volgende kosten in rekening:

  • 42 tot 15 dagen voor de training: 50% van het factuurbedrag
  • minder dan 14 dagen voorafgaand aan de training: 100% van het factuurbedrag