Overzicht

Agile Scrum Summercourse

Basis Advanced

In deze tweedaagse training Agile Scrum leer je in korte tijd alles over Scrum, een slimme, inspirerende en vernieuwende projectaanpak. Na het volgen van de training weet je hoe je Scrum kunt toepassen in jouw praktijk: snel zelf aan de slag met het agile doorlopen van je projecten en ander werk!

Locatie
Wordt nog bekend gemaakt
Prijs
€ 1.495,-
Voor wie?
Je bent een professional met veranderkracht en werkt buiten de IT in de publieke of private sector. Je bent nieuwsgierig naar en staat open voor andere manieren van werken. dagen
Training duur
2 dagen
Data
28 augustus 2019 29 augustus 2019
Inschrijven

Wat is Scrum?

Scrum is een projectaanpak waarmee in projecten sneller en beter resultaat wordt bereikt. Het raamwerk van Scrum bestaat uit rollen, ceremonies en lijsten.
Zie onze ‘Wat is Scrum?’ pagina voor meer uitleg.

Resultaat

Steeds meer bedrijven gebruiken Scrum om projecten te versnellen en een hogere klantwaarde te behalen. In de training Agile Scrum gaan we in op het toepassen van Scrum buiten de IT. Je gaat concreet aan de slag met cases uit jouw en onze praktijk en doorleeft de verschillende rollen, waaronder die van scrum master.  Het resultaat is dat je weet hoe je zelf projecten en ander werk op een flexibele manier kunt aanpakken.

Wat leer je?

Je gaat kennis maken met de principes van Scrum en agile werken, je leert over de toepassingsmogelijkheden en oefent met onderdelen van de Scrum techniek. Met name de invulling van de rollen die bij Scrum horen (product owner, scrum master, teamlid) krijgen aandacht. We geven elkaar feedback op het invullen van de rollen en leren over het opdracht geven en faciliteren in een agile omgeving.

Daarnaast zoeken we de verdieping op. Je leert hoe je een Scrum project in je eigen praktijk kunt opzetten en aan welke voorwaarden dat moet voldoen. Ook leer je werken met de lijsten die bij Scrum horen en de manier waarop die buiten de IT worden gebruikt. Verder hebben we aandacht voor de veranderingen die in een organisatie nodig zijn voor het succesvol toepassen van Scrum.

We werken op basis van het boek ‘Scrum in Actie’ (7e druk), geschreven door coaches van Scrum Company.
Deelnemers ontvangen het voor aanvang van de training.

Certificering

Je krijgt van ons een certificering en de mogelijkheid om via Springest deze automatisch op je LinkedIn te plaatsen.

Kosten en annuleringsvoorwaarden

De kosten voor de training zijn EUR 1.495,– excl. BTW (incl. diner en overnachting). Het gehele bedrag wordt door de deelnemer voldaan voor aanvang van de opleiding. Annuleren is mogelijk tot uiterlijk 6 weken vóór aanvang van de training.
Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van de training worden de volgende kosten in rekening gebracht:

  • 42 tot 15 dagen voor de training: 50% van het factuurbedrag
  • minder dan 14 dagen voorafgaand aan de training: 100% van het factuurbedrag

Direct inschrijven

Naam & gegevens

We sturen je van tevoren ons boek toe. Laat hier het adres achter waar je dat graag wil ontvangen.

  • We sturen je van tevoren ons boek toe. Laat hier het adres achter waar je dat graag wil ontvangen.
  • Opmerkingen of vragen over je inschrijving. Let op: moet er een kostenplaats vermeld worden op de factuur? Vermeld dat dan hier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.