Overzicht

Boeklancering Scrum in Actie

Het is zover: Scrum in actie is uit! Waarom je dit boek zeker moet lezen?
Date
17 juni 2015
Author
Nienke van de Hoef

Scrum verovert in rap tempo de wereld als dé slimme en innovatieve methode om met teams aan projecten te werken. Marketeers, ambtenaren, productontwikkelaars, zorgverleners, ingenieurs, leraren – ze gebruiken allemaal Scrum om sneller resultaat te boeken. Maar wat maakt deze eigenlijk verrassend simpele aanpak zo aantrekkelijk? Scrum in actie legt precies uit hoe Scrum werkt en geeft antwoord op alle praktische vragen. Het boek barst van de aansprekende cases en praktijkvoorbeelden en is het eerste boek dat laat zien hoe je Scrum buiten de IT kunt toepassen.

De praktijkvoorbeelden maken zichtbaar hoe dankzij Scrum op een radicaal andere manier en met meer plezier wordt samengewerkt. Dit unieke boek over Scrum is geschikt voor alle sectoren – bedrijfsleven, overheid, onderwijs en maatschappelijke organisaties – en is zelf ook scrummend tot stand gekomen. Maar liefst zeven auteurs, waaronder Gidion en Nienke van Scrum Company schreven mee aan dit boek. De schrijvers vormen samen het collectief NovaScrum.

Een voorwoord van de bedenker van Scrum, Jeff Sutherland, en bijdragen van Scrum-ambassadeurs prof. Betteke van Ruler en prof. Rini van Solingen maken dit boek compleet. Laat je inspireren en ontdek hoe je samen met je team grenzen verlegt. Bestellen kan hier

Nienke van de Hoef
Co-founder