Hoera, Scrum Company bestaat 2 jaar!

Scrum Company bestaat 2 jaar! Vrijdag 3 juni was dan ook groot feest in het (ook nog eens) nieuwe kantoorpand aan de Vondellaan 28 in Utrecht
Date
7 juni 2016
Author
Geeke van Bruggen
Categorieën
  • Scrum

De droom van Gidion en Nienke, die samen Scrum Company startten, om organisaties meer agile te maken wordt inmiddels gedeeld door een breed en gevarieerd team van agile coaches met het ‘roze’ Scrum Company DNA. Samen willen we nog meer impact maken. En dat gaat de goede kant op. In twee jaar is er veel gebeurd: van een verbreding van non-profit naar corporates tot naast scrum training, -coaching en masterschap nu ook het agile werken op programma, portfolio en afdelings-/bedrijfsniveau. En we zijn inmiddels een aantal grote agile transities aan het begeleiden: zo helpen we een internationale bierbrouwer met de overstap naar een nieuw organisatiemodel.

Wat we op onze 3e verjaardag willen vieren? In ieder geval een nieuwe agile marketingopleiding, een Agile Portfolio app en het verbreden van de Learning Agility scan om organisatiebreed te kunnen meten hoe wendbaar medewerkers zijn en wat zij nodig hebben om van binnenuit de organisatie toekomstproof te maken. En dat naast het feit dat we dan pas 3 jaar bestaan… Op een agile toekomst! Proost!

Geeke van Bruggen