Reserveer nu ons boek Scrum in Actie

Op 15 juni verschijnt Scrum in actie. Samen met andere scrumcoaches schreven Gidion Peters en Nienke van de Hoef dit boek met uitleg over hoe Scrum werkt en vol met praktijkvoorbeelden. Ook bestsellerauteurs Betteke van Ruler, Rini van Solingen en grondlegger van Scrum Jeff Sutherland werkten mee aan dit boek. Scrum in actie is al te reserveren via Bol.com
Date
25 maart 2015
Author
Nienke van de Hoef
Categorieën
  • Scrum

Scrum verovert in rap tempo de wereld als dé slimme en innovatieve methode om met teams aan projecten te werken. Dit inspirerende boek over Scrum is geschikt voor alle sectoren – overheid, onderwijs, bedrijfsleven en maatschappelijke organisatie – en is al scrummend tot stand gekomen. De auteurs werken als scrumcoach in allerlei branches en beschikken samen over een ongelooflijke hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van Scrum.

Nienke van de Hoef

Co-founder
Ik heb de overtuiging dat de publieke sector zoveel beter kan functioneren en zet me daar elke dag vol energie voor in. Complexe vraagstukken vragen om een eigenzinnige oplossingen. Mijn hart voor de publieke sector en ondernemersgeest gebruik ik voor duurzame en, waar nodig, radicale organisatieverbeteringen.