Win een Agile HR training!

Ben jij een HR professional/leidinggevende binnen een organisatie waar wendbaar gewerkt wordt of waar wendbaarheid in de startblokken staat? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op een gratis plek in de internationaal gecertificeerde training Agile HR (t.w.v. € 2.100,-!). Geef het juiste antwoord op de vraag (zie onderstaande link), vink als locatie Utrecht aan en wie weet zit jij straks met andere HR vakgenoten in deze 3-daagse training, gegeven door dé Agile experts in non-IT Nederland! In oktober maken we de winnaar bekend. 👇
Date
20 juli 2020
Author
Àpun Houben
Categorieën

Agile HR: een wereld gaat voor je open. Praktisch, toepasbaar, best practices, handvaten, inzichten, methodes, materiaal, moderne visie op HR en organisatie ontwikkeling. Heel aansprekend en interactief gebracht door de trainers. Een aanrader voor HR vakgenoten!

Ga naar winactie

 

De State of Agile HR is gebaseerd op de State of Agile, een algemeen rapport over agile adoptie dat velen kennen en nu al zo’n 14 jaar bestaat. Wij vonden het een mooi moment nu ook eens de thermometer in de status van HR op het gebied van Agile te steken, vandaar de State of Agile HR. Voor het onderzoek hebben we een enquête uitgezet onder HR leiders en professionals wereldwijd. Zij zijn ieder op hun eigen manier bezig met Agile HR, of van plan hier op korte termijn mee te starten.

Download The state of agile hr

Àpun Houben

Eindredactie