Wil jij je werk op een andere manier aanvliegen en heb je goede voornemens voor het nieuwe jaar? Volg dan de Wintercourse Agile Scrum! Leer in twee dagen alles over Scrum, zodat je het nieuwe jaar aan de slag kunt met deze energieke projectaanpak. Deel van de Wintercourse is een overnachting met diner op een mooie locatie aan het: sfeervol en goed voor het uitwisselen van kennis en ervaringen.

Resultaat

In deze tweedaagse praktijkgerichte Wintercourse, gebaseerd op onze Agile Business Scrum training, leer je alles over agile werken en het raamwerk, de rollen en de technieken van Scrum. Daarbij leggen we de nadruk op het gebruik van agile werken en Scrum buiten de softwareontwikkeling en gebruiken we speciaal daarvoor ontwikkelde tools. Het resultaat is dat je zelf aan de slag kunt met het agile (wendbaar) doorlopen van projecten. Om Scrum goed in de vingers te krijgen, werken we met concrete cases (uit onze en jullie praktijk). Daarbij oefen je in verschillende rollen, waaronder scrum master.

Na het volgen van de training weet je hoe je Scrum kunt toepassen bij het doorlopen van projecten en ander werk. Plus je ontvangt een Agile Scrum certificaat en de mogelijkheid om deze op je LinkedIn te plaatsen:

We werken op basis van het boek ‘Scrum in Actie (7e druk),’ geschreven door coaches van Scrum Company. Deelnemers ontvangen het voor aanvang van de training.


Voor wie?
Professionals met veranderkracht (project-/programmamanagers, projectcoördinatoren, adviseurs, organisatieontwikkelaars, experts). Specifieke voorkennis is niet vereist. Nieuwsgierigheid naar en open staan voor andere manieren van werken is een voorwaarde.

 


Blogs en artikelen van Scrum Company over Scrum

De Wintercourse bestaat uit twee dagen, die bomvol met theorie en vooral oefeningen zitten.

Dag 1
Tijdens de eerste trainingsdag maak je kennis met de principes van Scrum en agile werken, je leert over de toepassingsmogelijkheden en oefent met onderdelen van de scrumtechniek. Met name de invulling van de rollen die bij Scrum horen (product owner, scrum master, teamlid) krijgen aandacht. We sluiten af met een gezamenlijk diner.

Dag 2
Op de tweede dag zoeken we de verdieping op. Je leert hoe je een scrumproject in je eigen praktijk op kunt zetten en aan welke voorwaarden dat moet voldoen. Daarnaast leer je werken met de lijsten die bij Scrum horen en de manier waarop die buiten de softwareontwikkeling (in de business) worden gebruikt. Tussendoor nemen we de tijd voor een warme chocomel.

De kosten voor de training zijn EUR 1.495,– excl. BTW (incl. diner en overnachting). Het gehele bedrag wordt door de deelnemer voldaan voor aanvang van de opleiding. Annuleren is mogelijk tot uiterlijk 6 weken vóór aanvang van de training.
Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van de training worden de volgende kosten in rekening gebracht:

  • 42 tot 15 dagen voor de training: 50% van het factuurbedrag
  • minder dan 14 dagen voorafgaand aan de training: 100% van het factuurbedrag

Data
  • 23 & 24 januari 2019 (nog 1 plek beschikbaar!)

Locatie(s)

Vergaderen in de Hooiberg
Ruige Weide 13a, 3421 TH Oudewater

 

Schrijf je nu in!

Nog vragen over onze Wintercourse Scrum?

Neem gerust contact op
Back to top