Scrum Company – ‘Beste Opleider van Nederland 2020’

29 januari 2021 is Scrum Company genomineerd voor Beste Opleider van Nederland 2020 in de categorie Kwaliteit & Projectmanagement. Met een derde plaats zijn wij met z’n allen heel erg trots en blij om te zien wat onze deelnemers uit de agile trainingen halen. We willen al onze deelnemers enorm bedanken voor de positieve ervaringen die ze hebben gedeeld!
Date
2 februari 2021
Author
Àpun Houben
Categorieën

Springest.nl is de grootste vergelijkingssite voor opleidingen in Nederland. Ieder jaar roept Springest de best opleider van het jaar uit in een aantal categorieën. Dit doen ze op basis van het aantal reviews die deelnemers dat jaar hebben geschreven en het gemiddelde cijfer wat gegeven wordt.

De mooiste ervaring volgens Springest:

“Zeer tevreden over deze training, prettige sfeer, inhoudelijk zeer waardevol, verbinding naar de praktijk, pragmatisch (inclusief bijpassende materialen) zodat ik er ook meteen mee aan de slag kan. Trainers hebben beiden zeer goed ingespeeld op de wensen van de groep en het programma op maat gemaakt, waardoor zij het verschil hebben kunnen maken. “

 

Over Scrum Company

Scrum Company helpt je om agile succesvol toe te passen in een non-IT omgeving. De opleidingen zijn praktijkgericht, op maat en interactief. Om het aanbod continu te blijven verbeteren, werkt Scrum Company samen met het International Consortium for Agile. We bieden daarnaast een leerroute die we afstemmen op jouw leervraag en -behoeften. Onze trainers zijn zelf adviseurs en coaches en weten de lessen met de praktijk te verbinden. Doordat we met kleine groepen werken, is er veel ruimte voor vragen uit jouw praktijk en waarborgen we de kwaliteit van de trainingen.

Er zijn vier dingen die voortdurend veranderen,  waar wij al onze aandacht voor hebben:

1. De inhoud: de wereld van Agile verandert continue. Er komen nieuwe modellen en ideeën op, waar we onze deelnemers in mee willen nemen. Er ontstaan nieuwe vakgebieden, zoals Agile HR. Het vraagt van ons dat we altijd nieuwsgierig blijven.

2. De deelnemers: zij komen op onze trainingen af op een bepaald punt in hun persoonlijke ontwikkeling en carrière. Zodra ze onze trainingsdagen hebben afgerond, willen ze toepassen wat ze hebben geleerd en zichzelf en hun organisatie verder helpen. De training is slechts een onderdeel van hun reis. We houden voortdurend in de gaten hoe die reis van de deelnemer eruit ziet en hoe we de deelnemer ook na een training verder kunnen helpen. In die zin is een training vaak het startpunt van een langdurige relatie die we aangaan.

3. Het format: onze trainingen hebben verschillende formats en die staan niet stil. Er zijn trainingen waarbij we bijvoorbeeld volledig zonder powerpoints werken en deelnemers huiswerk meekrijgen om de learnings gelijk toe te passen in de praktijk. Vooral learning by doing!

4. Verbinding met praktijk: als Scrum Company trainers zijn we actief bij klanten, als coaches of adviseurs. We komen tijdens onze opdrachten nieuwe uitdagingen tegen bij het toepassen van Agile buiten de softwareontwikkeling. Die willen we zoveel mogelijk verwerken in de trainingen die we geven. Het zijn namelijk de voorbeelden die inspireren. Geen voorbeeld is beter, dan wanneer je er zelf bij betrokken bent geweest.

Als opleiders leren wij deelnemers om wendbaar en flexibel te werken. Daarmee zijn wij dus als eerste aan zet. Organisaties en actuele vraagstukken veranderen continue. Wij zijn erbij om die verandering te benutten.

Gelukkig maar, zou trainen anders niet een saaie bedoeling zijn?

 

Àpun Houben

Eindredactie