Steeds meer organisaties transformeren naar een agile organisatie om klanten te kunnen verrassen en sneller in te spelen op verandering. Dit vraagt ook wat van de HR competentie van organisaties. Het heeft geleid tot een stevige vernieuwing van wat we traditioneel onder HR verstaan, en heet: Agile HR. De plek van de HR competentie wijzigt en HR instrumenten als de beoordelingscyclus, recruitment en het functiehuis gaan op de schop.

 

Resultaat

De tweedaagse Agile HR training, is een interactieve training met vakprofessionals. We duiken samen verschillende onderdelen in van de HR praktijk. Dit betekent dat we bijvoorbeeld inzoomen op de rol als HR business partner en wat je moet weten van agile om deze rol goed op te kunnen blijven pakken. Of kijken we naar hoe je op een meer wendbare manier om kan gaan met de werkzaamheden als HR adviseur of HR manager. Maar we kijken ook verder dan de huidige situatie. We gaan bijvoorbeeld aan de slag met de vernieuwing van HR, je nieuwe rollen die buiten het HR veld vallen, en we kijken naar zelforganiserende teams in de business. Tenslotte, kunnen we ook een aantal HR instrumenten oppakken en passen we deze toe op jouw situatie. Kortom, na de training Agile HR heb je de volgende kennis en kunde opgedaan:

  • Basisprincipes van agile werken en de agile filosofie
  • De rol van de HR afdeling in een agile transitie
  • De rol van de HR afdeling in een agile organisatie
  • Hoe je vanuit HR kunt starten met agile werken
  • Inzet van HR instrumenten in een agile organisatie

Hierboven staat steeds; of, bijvoorbeeld, kunnen we, en dat is niet zonder toeval: elke Agile HR training is anders ingericht. Van te voren vragen we je wat jouw leerbehoeften en leerstijl zijn. Op basis daarvan wordt er een programma voor de training gemaakt. En, zoals dat gaat bij wendbaar werken, stellen we gedurende de training het programma steeds bij zodat jouw leervragen beantwoord worden.

We werken hierbij op basis van de thema’s uit het boek ‘Agile HR’ (2017), geschreven door vijf coaches van Scrum Company. Deelnemers ontvangen het voor aanvang van de training.

 

Voor wie?
HR professionals met veranderkracht


Blogs en artikelen van Scrum Company over Agile HR

In deze 2-daagse training leer je wat agile werken is, hoe een agile organisatie eruit ziet en wat de belangrijkste principes en randvoorwaarden zijn. Om te ervaren dat agile werken in het HR veld een fundamenteel andere manier van werken is, brengen we veel praktijkcases in en oefenen we met verschillende methodes. Ook is er ruimte om je eigen casuïstiek in te brengen. Omdat we de theorie koppelen aan de praktijk en aan jouw casuïstiek, weet je na de training waar je kunt beginnen.

De kosten voor de training zijn EUR 1.195,– excl. BTW. Het gehele bedrag wordt door de deelnemer voldaan voor aanvang van de opleiding. Annuleren is mogelijk tot uiterlijk 6 weken vóór aanvang van de training.

Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van de training worden de volgende kosten in rekening gebracht:

  • 42 tot 15 dagen voor de training: 50% van het factuurbedrag
  • minder dan 14 dagen voorafgaand aan de training: 100% van het factuurbedrag

Data
  • 29 maart & 5 april 2018

Locatie(s)

Vondellaan 26
3521 GH Utrecht

 

Schrijf je nu in!

Nog vragen over onze Agile HR training?

Neem gerust contact op
Back to top